ja czekam najbardziej na " Aladyna " i na " Dzwonnika ", pierwotnie " Aladyn " miał być w Diamond Edition ale u nas ostatnio coś z tą serią kręcą ... " Piotrusia Pana " wydali poza nią ...

Wiesz, w innych krajach to wydają wiele różnych rzeczy, a u nas to steele dopiero co na salony zawitałyTemplar pisze:No w innych krajach wydają, w Niemczech sporo bajek Disneya jest w steelbooku, Mulan było też chyba w UK w steelbooku w wersji DVD
eeee?lis23 pisze:Nie lubię stellbooków, ciężko z nich wyciągnąć płytę
wiem, że były, ale to nie znaczy, że są u nas na porządku dziennym - dopiero w zeszłym roku tak naprawdę zacżęli ich więcej wydawaća wcześniej już były, na DVD, np. " Transformersy "
No co Ty gadasz, jedynie w przypadku BR to tak, ale 6-7 lat temu to całą masę filmów wydawali na DVD w steelbookach, a także gry i nawet w mniejszych steelbookach płyty z muzyką, ja mam spore ilości tego, nawet jak BR się pojawiło to na DVD właśnie jeszcze dawali sporo wydań specjalnych w steelach. Ale na BR to racja, dopiero od roku zaczynają się pojawiać.Mefisto pisze:Wiesz, w innych krajach to wydają wiele różnych rzeczy, a u nas to steele dopiero co na salony zawitały
Tak, mówiłem głównie o BR. Choć z tym dvd też bym nie przesadzał, bo wcale 6-7 lat temu nie było ich wcale tak dużo na dvd (o grach się nie wypowiadam).Templar pisze:No co Ty gadasz, jedynie w przypadku BR to tak, ale 6-7 lat temu to całą masę filmów wydawali na DVD w steelbookach, a także gry i nawet w mniejszych steelbookach płyty z muzyką, ja mam spore ilości tego, nawet jak BR się pojawiło to na DVD właśnie jeszcze dawali sporo wydań specjalnych w steelach. Ale na BR to racja, dopiero od roku zaczynają się pojawiać.
A jakie masz wydanie? Bo wiesz - w USA wyszedł właśnie nowy transfer, reszta świata na starym zdaje się jedzie wciąż.Krzysiek pisze:Posiada ktoś może "Pattona" na Blu? Czy może ktoś oglądał na DVD?
Na Blu obraz rewelacyjny
Tak, dokładnie o to mi chodzi....Jak to przerwa? Intermission? Może chodzi o to, że tak to w kinach grali, na DVD bywał taki bajer i mi się to podobało
Od dawna nie jestem na czasie w tym temacie. Czym różnią się te wydania? Raczej mało prawdopodobne by ten tytuł ponownie wypuścili na rynek. Mam wydanie w DTSie HD z polskimi napisami. Dla mnie obraz jest świetny. Może niebo jest lekko sztuczne, ale reszta super.A jakie masz wydanie? Bo wiesz - w USA wyszedł właśnie nowy transfer, reszta świata na starym zdaje się jedzie wciąż
Na moje ponad 150 gier na PC mam tylko cztery Steelbooxy: Crysis, Dragon Age Orgins EK, Dawn of War II i Might and Magic Heroes VIMefisto pisze:
Tak, mówiłem głównie o BR. Choć z tym dvd też bym nie przesadzał, bo wcale 6-7 lat temu nie było ich wcale tak dużo na dvd (o grach się nie wypowiadam).